Això no és
una pedra
Premis Innovacat
2020
Altres edicions / Edició 2006 / Presentació

Convocatòria oberta
fins el 30 d’abril de 2020 a les 14 h

Descarregar les bases

En la primera edició dels PREMIS INNOVACAT es van rebre 32 projectes. El jurat va valorar molt positivament la qualitat de tots els projectes. El PREMIS INNOVACAT han estat capaços d’atraure projectes amb futur, de gent que té inquietuds i que vol fer empresa. Projectes d’empreses que volen créixer i que són conscients que és necessari evolucionar i innovar en els seus sectors si volen continuar essent competitives.

Els 32 projectes que s’ha presentat són de temàtiques molt diferents i de procedències molt diverses. Tal com es detalla a l’apartat de projectes, aquests són de Manlleu, Vic, Torelló, St. Hipòlit, Folgueroles, d’Osona, del Vallés, del Bages.

Aquests projectes, 14 han optat a la categoria - Noves idees de negoci d’emprenedors i 18 a la categoria - Experiències i projectes d’empreses.

Els projectes premiats van ser COOCLEA com a millor idea de negoci, I+D GASTRONOMIA, com a millor projecte empresarial i SOLUTIONS en la categoria de premi en servei. A més a més el jurat va fer una menció especial a FUNDACIÓ AVE MARIA.
Avís legal

Premis Innovacat
Oficina de Promoció Econòmica (OPE)
Plaça Dalt Vila 1, 3a planta
08560 Manlleu (Barcelona)
T 93 851 50 22
Organitzadors i Col·laboradors Bonpreu Casa Terradellas Esbelt Girbau Isern Quadpack Seidor Diputació Barcelona default