Això no és
una pedra
Premis Innovacat
2020
Altres edicions / Edició 2010 / Presentació

Convocatòria oberta
fins el 30 d’abril de 2020 a les 14 h

Descarregar les bases

Us hi convoquem

Obrim una nova convocatòria dels Premis Innovacat, aquesta vegada immersos en una situació econòmica difícil, que fa que les empreses s’hagin de repensar per avançar.

La velocitat dels temps que estem vivint provoca fins i tot que les paraules quedin buides de sentit en poc temps: innovació i tecnologia eren termes que utilitzàvem en les dues primeres edicions dels Premis Innovacat, avui parlem de talent, de visió global, d’innovació oberta, ...

Dit amb unes paraules o amb unes altres els Premis Innovacat volen donar suport a projectes empresarials que ens facin més competitius, que ens aportin més coneixement i que generin llocs de treball qualificats en el nostre territori, Osona.

Dues edicions i més de 65 projectes empresarials presentats ens animen a treballar perquè el talent, la innovació i el coneixement continuïn confiant en els Premis Innovacat.

Aquest projecte que va néixer de la inquietud de les empreses Fundició Dúctil Benito i Grup Bonpreu i de l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, treballa per millorar i crèixer. A la segona edició dels Premis Innovacat, Girbau es va sumar a les dues primeres empreses, i en aquesta tercera edició tenim un nou soci, La Farga Group.
Avís legal

Premis Innovacat
Oficina de Promoció Econòmica (OPE)
Plaça Dalt Vila 1, 3a planta
08560 Manlleu (Barcelona)
T 93 851 50 22
Organitzadors i Col·laboradors Bonpreu Casa Terradellas Esbelt Girbau Isern Quadpack Seidor Diputació Barcelona default