Això no és
una pedra
Premis Innovacat
2020
Altres edicions / Edició 2012 / Presentació

Convocatòria oberta
fins el 30 d’abril de 2020 a les 14 h

Descarregar les bases

Ara que els projectes públic-privats estan en boca de tots, sobretot de les administracions que proclamen als 4 vents que cal fer projectes d’aquest tipus, obrim la 4ª convocatòria dels Premis Innovacat.

 

Manlleu fa temps que treballa per sumar esforços i concretar projectes públics-privats, ho fem trepitjant les empreses, treballant al costat de l’empresari i compartint èxits i fracassos. Així anem consolidant projectes com els Premis Innovacat.

 

Els Premis Innovacat neixen amb un objectiu clar que perdura en el temps: Potenciar i dinamitzar el teixit econòmic i productiu del nostre territori.

 

Tenim de socis a 5 grans empreses compromeses amb el territori, són 5 grans empreses catalanes que a dia d’avui i tot i la situació econòmica actual continuen apostant per la innovació i donen suport a projectes empresarials que ens facin més competitius, que ens aportin més coneixement i que generin llocs de treball qualificats en el nostre territori.

 

Els Premis Innovacat van néixer l’any 2005 per la inquietud de les empreses Benito i Bonpreu i l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu. En cada edició hem sumat un nou soci, primer va ser Girbau, després La Farga Group i en aquesta edició és la també empresa osonenca Casa Tarradellas. Cinc empreses compromeses amb el territori que ens permeten créixer i incorporar novetats en cada nova edició.

 

Tres edicions i 113 projectes empresarials presentats ens animen a continuar treballant perquè el talent, la innovació i el coneixement continuïn confiant en els Premis Innovacat. L’aval i la qualitat dels projectes presentats ens ajuden a millorar i avançar en cada edició.

 

Per què les grans idees i els bons projectes no caben a qualsevol lloc, per això teniu aquí la quarta edició dels Premis Innovacat!

Avís legal

Premis Innovacat
Oficina de Promoció Econòmica (OPE)
Plaça Dalt Vila 1, 3a planta
08560 Manlleu (Barcelona)
T 93 851 50 22
Organitzadors i Col·laboradors Bonpreu Casa Terradellas Esbelt Girbau Isern Quadpack Seidor Diputació Barcelona default