Això no és
una pedra
Premis Innovacat
2020
Altres edicions / Edició 2014 / Presentació

Convocatòria oberta
fins el 30 d’abril de 2020 a les 14 h

Descarregar les bases

Obrim la 5a edició dels Premis Innovacat.

 

En cada edició intentem sumar al nostre missatge algun concepte nou. En aquesta ocasió parlem de dinamisme empresarial i innovació en dos àmbits: la innovació empresarial i la innovació social, basada en la creació de noves xarxes de col•laboració i cooperació.

 

Col•laborar i cooperar per avançar, per millorar, per créixer.

 

L’empresa és la generadora d’ocupació, i en conseqüència, generadora de riquesa, per a persones i per a territoris, i de benestar. Per tant, el treball conjunt entre públic i privat és fonamental, i tornem a la importància de col•laborar i cooperar.

 

Des de l’administració, en aquest cas la local, estem també immersos en un procés de canvi, caminem cap a la nova administració que la ciutadania demana, eficient, transparent i corresponsable. És aquesta coresponsablitat entre públic i privat la que ens permet consolidar projectes com els Premis Innovacat.

 

Arribem a la 5a edició dels Premis Innovacat amb un bagatge important, amb 168 projectes a l’esquena. Set socis que creiem en la col•laboració, la cooperació, el compartir i el fer xarxa. Sis empreses catalanes que malgrat la situació econòmica actual aposten per la innovació, la competitivitat i la creació de llocs de treball i riquesa al territori.

 

Acabem amb una citació extreta del discurs que va fer, a la 18a Nit de l’Empresari, Antoni Abad, president de la patronal CECOT, que creiem que s’adapta i reforça el missatge que volem transmetre des d’Innovacat: "Si volem ser millors incrementalment, siguem competitius; Si volem ser millors exponencialment, siguem cooperatius".

 

I com ja dèiem fa un parell d’anys, les grans idees i els bons projectes no caben a qualsevol lloc, per això us presentem una nova edició dels Premis Innovacat!

Avís legal

Premis Innovacat
Oficina de Promoció Econòmica (OPE)
Plaça Dalt Vila 1, 3a planta
08560 Manlleu (Barcelona)
T 93 851 50 22
Organitzadors i Col·laboradors Bonpreu Casa Terradellas Esbelt Girbau Isern Quadpack Seidor Diputació Barcelona default