Altres edicions / Edició 2014 / Presentació
Propera edició Premis Innovacat 2018

Obrim la 5a edició dels Premis Innovacat.

 

En cada edició intentem sumar al nostre missatge algun concepte nou. En aquesta ocasió parlem de dinamisme empresarial i innovació en dos àmbits: la innovació empresarial i la innovació social, basada en la creació de noves xarxes de col•laboració i cooperació.

 

Col•laborar i cooperar per avançar, per millorar, per créixer.

 

L’empresa és la generadora d’ocupació, i en conseqüència, generadora de riquesa, per a persones i per a territoris, i de benestar. Per tant, el treball conjunt entre públic i privat és fonamental, i tornem a la importància de col•laborar i cooperar.

 

Des de l’administració, en aquest cas la local, estem també immersos en un procés de canvi, caminem cap a la nova administració que la ciutadania demana, eficient, transparent i corresponsable. És aquesta coresponsablitat entre públic i privat la que ens permet consolidar projectes com els Premis Innovacat.

 

Arribem a la 5a edició dels Premis Innovacat amb un bagatge important, amb 168 projectes a l’esquena. Set socis que creiem en la col•laboració, la cooperació, el compartir i el fer xarxa. Sis empreses catalanes que malgrat la situació econòmica actual aposten per la innovació, la competitivitat i la creació de llocs de treball i riquesa al territori.

 

Acabem amb una citació extreta del discurs que va fer, a la 18a Nit de l’Empresari, Antoni Abad, president de la patronal CECOT, que creiem que s’adapta i reforça el missatge que volem transmetre des d’Innovacat: "Si volem ser millors incrementalment, siguem competitius; Si volem ser millors exponencialment, siguem cooperatius".

 

I com ja dèiem fa un parell d’anys, les grans idees i els bons projectes no caben a qualsevol lloc, per això us presentem una nova edició dels Premis Innovacat!

Avís legal

Premis Innovacat
Oficina de Promoció Econòmica (OPE)
Plaça Dalt Vila 1, 3a planta
08560 Manlleu (Barcelona)
T 93 851 50 22
Organitzadors i Col·laboradors default