Això no és
una pedra
Premis Innovacat
2020
Altres edicions / Edició 2016 / Presentació

Convocatòria oberta
fins el 30 d’abril de 2020 a les 14 h

Descarregar les bases

Obrim la 6a edició dels Premis Innovacat.

 

Innovacat continua parlant de dinamisme empresarial i innovació en dos àmbits: la innovació empresarial i la innovació social, basada en la creació de noves xarxes de col·laboració i cooperació.

 

Enguany volem premiar els “ara sí”, els “ja ho tinc” i tot l’esforç que aquests porten implícits. L’entorn empresarial volàtil i complex d’avui fa que capacitats com l’agilitat, la iniciativa constant, la pro activitat i l’adaptació al canvi siguin imprescindibles per avançar, per millorar, per créixer.

 

L’empresa, com a generadora d’ocupació i de riquesa, per a persones i per a territoris, té un paper clau en la dinamització del país en l’àmbit econòmic, industrial, i també, en l’àmbit social i cultural.

 

Des de l’administració, en aquest cas la local, estem també immersos en un procés de canvi, caminem cap a la nova administració que la ciutadania demana, eficient, transparent i corresponsable. És aquesta coresponsablitat entre públic i privat la que ens permet consolidar projectes com els Premis Innovacat.

 

Arribem a la 6a edició dels Premis Innovacat amb un bagatge important, amb 206 projectes presentats al llarg de 5 edicions, 206 projectes que consoliden els Premis Innovacat com un instrument financer i de promoció de nous projectes empresarials al territori.

 

L’Ajuntament de Manlleu i les empreses Bon Preu, Casa Tarradellas, Girbau, La Farga Group, Seidor i Technotraf convoquem aquesta 6a edició dels Premis Innovacat amb l’objectiu d’estimular el sector empresarial del territori davant dels reptes d'un món global, ple d'oportunitats per a l'economia catalana i en concret per l’osonenca.

Avís legal

Premis Innovacat
Oficina de Promoció Econòmica (OPE)
Plaça Dalt Vila 1, 3a planta
08560 Manlleu (Barcelona)
T 93 851 50 22
Organitzadors i Col·laboradors Bonpreu Casa Terradellas Esbelt Girbau Isern Quadpack Seidor Diputació Barcelona default