Això no és
una pedra
Premis Innovacat
2020
Altres edicions / Edició 2008 / Presentació

Convocatòria oberta
fins el 30 d’abril de 2020 a les 14 h

Descarregar les bases

 

A la presentació de la primera edició dels premis Innovacat (2006) parlàvem de la necessitat d’adaptació de les empreses, fruit de la globalització de l’economia i les noves tecnologies. Podem dir que el que fa dos anys s’intuïa, ara ja és una realitat. Avui estem presentant la segona edició d’aquests premis bianuals, i parlem des d’una societat que, gràcies a la tecnologia, viu en un procés d’acceleració constant que provoca que la societat i el món econòmic canviïn i evolucionin de manera molt ràpida.

 

Els nous paradigmes, la globalització econòmica i social, la societat del benestar i la innovació a tots els nivells porten a la necessitat d’especialitzar-se, de tenir un valor afegit. Són precisament aquestes activitats, les que tenen valor afegit, les que Innovacat vol premiar.

 

Osona, com a territori inquiet, avança cap a la innovació des del sector privat i des de l’administració. Mostra d’aquest dinamisme són els Premis Innovacat, un projecte públic-privat els protagonistes del qual són tres grans empreses sensibilitzades amb el territori i que, amb el suport de l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, consoliden aquest projecte, també innovador.

 

Bonpreu

Fundició Dúctil Benito

Girbau

 


Avís legal

Premis Innovacat
Oficina de Promoció Econòmica (OPE)
Plaça Dalt Vila 1, 3a planta
08560 Manlleu (Barcelona)
T 93 851 50 22
Organitzadors i Col·laboradors Bonpreu Casa Terradellas Esbelt Girbau Isern Quadpack Seidor Diputació Barcelona default