Altres edicions / Edició 2006 / Els premiats
Propera edició Premis Innovacat 2018

Premi millor Projecte Empresarial

Dotació econòmica de 12.000€

Logotip I + D Gastronomia

I+D Gastronomia és una empresa que aporta solucions gastronòmiques de qualitat en el sector de l'alimentació. Les seves línies de treball són la investigació i innovació en productes gastronòmics, el desenvolupament de bases gastronòmiques per a la restauració que es comercialitzen amb la marca Selectus, i la presentació de serveis a empreses que requereixen aplicacions de producte precuinat o de cinquena gamma.

 

 


Premi millor Idea de Negoci

Dotació econòmica de 12.000€

Logotip cooclea
 
Cooclea és una iniciativa "Spin-off" promoguda per professors i enginyers de la Universitat de Vic i la Universitat Politècnica de Catalunya. Cooclea vol ser una empresa de serveis centrats en el camp de la medicina i relacionats amb la creació de software utilitzant models de predicció de sèries temporals i intel•ligència artificial.

 

 


Menció Especial

Dotació econòmica de 6.000€

Logotip Ave Maria

Menció especial del jurat al projecte de Fundació Ave Maria per la seva vessant social.
 
Fundació Ave MAria, utilitza solucions RFID per potenciar la inserció laboral de persones desfavorides, augmentant la qualitat del servei en la distribució de la roba en residències d'avis, eliminant els errors.

El projecte és implantar aquest sistema de gestió de la roba en residències (avis, discapacitats, malalts mentals, altres...) de la comarca d'Osona, gestionada amb personal de la comarca amb discapacitat, amb l'ajut de xips intel•ligents i amb un cost molt reduït i subvencionat per l'empresari.

 

 

Premi en Serveis

Ús gratuït d'un espai durant un any al Centre d'Iniciatives Empresarials (CIEM) de l'Ajuntament de Manlleu.

Logotip Solutions 

Solutions neix amb l'objectiu de donar servei a les pime's de l'Arc Mediterrani per ajudar-les a innovar a partir del disseny industrial. A Solutions entenem que els avantatges competitius venen de la innovació a través del (bon) disseny industrial.

Solutions és una empresa en xarxa, àgil i dinàmica que aprofita les noves tecnologies per treballar d'una manera més eficient, sumant sinèrgies.
Avís legal

Premis Innovacat
Oficina de Promoció Econòmica (OPE)
Plaça Dalt Vila 1, 3a planta
08560 Manlleu (Barcelona)
T 93 851 50 22
Organitzadors i Col·laboradors default